Rabu, 18 Mei 2011

i wish i can buy time

it's less than 20 days before my wedding day :)

so much to do but so little time left
dah lah busy dengan preparation.office pun semakin busy since move to new premise ni.cuti sehari on last monday pun kerja dah menimbun atas meja.kalau cuti 2 minggu macamana la keadaan meja tu nanti haih bingung jadinya.nak tak nak kena jugak settle kan pending documents before cuti panjang.ada lebih kurang 7 hari lagi nak settle semua waaaalllaweeyy sempat ke ni.tu tak campur file yang tiba-tiba hilang entah ke mana ntah mana nak cari T.T kes si chewinggum *bukan nama sebenar* tak settle2 lagi.tengok gaya macam naik court je tu.benci kau chewinggum!orang tolong kau,pastu kau putar belit pulak,apa dah miskin sangat ke?ok stop.takleh disclose kes chewinggum banyak2.haila.. time ni la rasa alangkah baiknya kalau kerja sendiri.

invitation cards pun belum sent out lagi.adei.semua dah bising mana kad.this week kena gagahkan diri sent out all! kamon lah saliza! yeah! semangat! semangat!








oh janji nak pergi rumah baby since 2 minggu lepas pun tak pergi-pergi lagi -.-'' i wish i can buy time

3 ulasan:

Aliya Abd Wahid berkata...

scott u can't buy a time but u can manage the time..insyaallah i pray for u, everythin' akan settle dgn jayanye..yg pntg ko kene cool and manage btl2..::)

SalizaKadir berkata...

oh for once!! i hear something of some sense from you al! hehe u're right..we can manage :)

thanks for the prayer

Aliya Abd Wahid berkata...

kuang ajo ko..haha..akhirnye ko dpt dgr jgk ayat mcm bijak dari aku kan??haha