Khamis, 19 Mei 2011

setem 50sen tak boleh pakai? NOOOOOOOOOOOOOOOOOONOOOONOOOO!

"As slm n slm 1malaysia...pd kengkawan sume yg trpaksa kna g pusat mel @ kna denda psl kad jmputan yg korg trima tu setem nye xckup....setem 50sen xlaku skrg.. sy disini ingin memohon sejuta kemaafan diatas kesulitan ini......kesulitan amat dikesali.... peace!!" - FB status of Nuwa Atan

sebenarnya i had a lot to say.dari office dah fikir malam ni nak buat entry gebang dah post invitation cards.nak gebang kegigihan pergi post office berjalan kaki semata-mata nak post the cards sampai kaki sakit sebab jalan jauh pakai high heels.tapi bila baca one of my friends' status di FB terus kecewanangeslajulaju T.T


boleh tak seseorang datang selamatkan hati saya yang sedang berduka lara ni?
betul ke setem 50sen dah tak laku?
sebab semua kad yang saya hantar petang tadi di tampal dengan setem 50SEN!!!


zalim la.ini suatu penzaliman! kenapa tak masuk news setem dah naik harga? kenapa? T.T kenapa tak dilupuskan saja setem-setem 50sen tu? kenapaaaaa??




waaaahaaaaaa malas lah tulis lagi


.majuk.

2 ulasan:

fara_poda berkata...

yeke?? mahal giler la kalo setem 50 sen pun tak laku.. better check btul2.. aku last year kawen, anta guna setem 30sen, alhamdulillah.. selamat jer...tp lepas tu terus tak bole dah..

Aliya Abd Wahid berkata...

ko ni, cube check betul2, teponla pos malaysia tnye, kwn aku dulu anta setem 30sen smpai jew..dont jump to conclusion to early saliza..selalunye kalo niat kite baik ALLAH akn mudahkanye :) don't worry smpai la kad2 tu :)