Isnin, 26 Disember 2011

Ungku Nur Hana Elysa Bt Ungku Shahrin

We've got ourselves a new niece :) jade baru gave birth to a baby girl semalam and tadi i & hubby pergi melawat mereka..they name her as 'Ungku Nur Hana Elysa Bt Ungku Shahrin' i'm actually not quite certain of the spelling but it sounds somehow like that hehe omg it's such a cute name suits the super cute baby.weighted 2.8kg.small but loud :) sama macam mummy dia haha.oh God im sooo superduper happy for them both.semoga Hana akan jadi anak baik,solehah & patuh pada mama & abah dia.

O Allah please bless thus family :)

*how i wish i can upload her picture now*

Ahad, 25 Disember 2011

alamak 9 hari lagi!

9 hari lagi dah sampai hari lahir chubby hubby saya yang ke 27! oamigad omaigad.itulah sibuk melayankan perassaan sedih sampai 2 minggu sampai lupa birthday dia dah nak tiba.hadiah tak beli lagi pun.selalunya by this time saya dah tau nak beli apa atau memang dah bungkus pun.sebab saya tak suka kerja last minute (sebenarnya takut lupa).selalunya saya akan tipu sampai 2 januari cakap saya takde beli hadiah atau lupa beli hadiah biarkan dia bergelumang dengan perasaan sedih campur menyesal ada girlfriend tak ingat birthday haha but then sampai 3 haribulan *tadaaaaaaa ada hadiah rupanya :) huhu i love that semaiiiill (ejaan sebenar : smile) alahmak tapi this time memang betul-betul seriously takde hadiah lagi ni alahmak alahmak.apa nak beli ni?apakah apakah?


Isnin, 12 Disember 2011

here goes my sad story.

i was detected pregnant last month but yesterday the happiness is no longer was painful.bukan proses keguguran yang telalu pedih but the fact that i'm no longer carrying my little bean is painful.terlalu pedih.pahit.terlalu pahit.terlalu kecewa.banyak kali saya terbangun waktu malam dan mengharapkan apa yang berlaku adalah mimpi.but it's's real.the pain is real.sampai sekarang semua bagaikan mimpi.

saturday, 10/12/11 - 7pm.i started to get the pain on stomach.bleeding a bit.went to see Dr.Khartik (Pakar Sakit Puan @ Taman Perdana.very nice gynea) he did a scan and discover that the baby was not in a good condition.scan images shows a few cracks on the baby sack.that was when the painfulness started.explaination done.heart broken.i decided to let it go not because i didnt love him/'s because i love him/her too much.but hubby loves it even more he refuse to let him/her go.he wanted me to hold on.he needed a second opinion.and so we went back home and cried the whole night.

sunday, 11/12/11 - went to Klinik Nur and met Dr.Fadzilah for a second opinion.Dr.Fadzilah advised on the same thing.she said baby is too small for his/her age which was 7 heart heart shattered.all over the places.but i gotta stand tough.expained to my parents & hubby's that we wanted to let him/her major bleeding and went straight away to Putra Specialist Hospital.Dr Chew.a very nice gynea.explained everything thouroughly and we realized there's no other chance to keep it.let it go.i was injected with i-dont-know-what liquid.i think it's a bius.and slept the whole 3 hours.DnC done.while waiting for me to gain consciousness hubby buried our baby at mak's lawn.i woke up at 6pm.settle with the bill and went back straight's weird. i dont feel any pain in the stomach.segalanya hilang.dalam sekelip mata.yang tinggal hanya pedih di hati.

sampai sekarang semuanya bagai mimpi.pedih setiap kali terlihat susu anmum kat dapur.dugaan ni adalah yang paling perit sepanjang tahun ni.but i choose to stay on the positive matter how painful it is.i choose to smile.inshaAllah akan ada hikmah disebaliknya.

Hadapi Dengan Senyuman - Dewa